Kom je voor de eerste keer 90 min. € 70,-   Kennismakingsprijs
  Holos massagetherapie 90 min. € 90,-  
  Stoelmassage 20 min. € 20,-   

 

Betaling dient contant te worden voldaan, of ter plekke via internetbankieren of een betaalverzoek.

Je kunt je afspraak kosteloos annuleren binnen 24 uur voor aanvang van de behandeling, daarna ben ik genoodzaakt de helft van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren moet ik helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

Stuur je iemand naar mij door dan krijg jij € 5,- korting op je eerst volgende behandeling.


Cadeaubon
Wil je iemand verrassen en verwennen? Dan is een cadeaubon van Lara Holistische massage een goed idee! Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met mij op.


Vergoeding zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. Dit houdt in dat mijn praktijk voldoet aan bepaalde eisen en mijn behandelingen voor een deel vergoed kunnen worden als je aanvullend verzekerd bent. De factuur kun je zelf bij je zorgverzekeraar indienen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Holos massagetherapie valt onder Natuurgeneeskunde en de prestatiecode voor de behandeling is 24005. Meer informatie over vergoedingen van alternatieve zorg kun je vinden op de zorgwijzer.
Daarnaast ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ/TCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en het Holos therapeuten netwerk.