Mijn naam is Esther-Lara Walraven.

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd geweest in mensen, gezondheid, natuurlijke manieren van genezen en hoe het leven in elkaar zit. Bewustzijn hierover werd me met de paplepel ingegoten en later heb ik mijn zoektocht zelf voortgezet.
Ik ben moeder geworden van drie dochters en heb een aantal jaar geleden ontdekt dat Holistische massagetherapie een prachtig vak is en dat deze vorm voor mij een fijne manier is om met mensen te werken. Hierin komt alles samen wat ik eerder geleerd en ondervonden heb.
Ik ben gefascineerd door de taal van het lichaam en de wijsheid die het in zich draagt. Het is mijn ervaring dat mijn lichaam me niet in de weg zit maar altijd het beste met me voor heeft.
Door werkelijk te voelen wat mijn lichaam op dit moment aangeeft door middel van signalen (signalen van pijn en van spanning maar zeker ook die van ontspanning en genieten) en dat als innerlijke wijsheid te verwelkomen, hoe moeilijk soms ook, heb ik gemerkt dat er vrede, vreugde en vrijheid kan ontstaan en daarmee ruimte voor eventuele verandering.
Ik zie het lichaam als een mooie ingang tot zelfinzicht en genezing, en ik vind het fijn om met mijn behandelingen bij te dragen aan een gezonde en gelukkige samenleving.

Ik heb de 4-jarige HBO opleiding tot Holos massagetherapeut bij Holos Academie voor massagetherapie in Utrecht gevolgd en in 2017 met succes afgerond.
Mijn verlangen om dit vak te gaan leren werd gewekt toen ik een basis cursus massage met Rebalancing technieken volgde.
In 2013 heb ik het ACE-diploma voor voetreflexmassage behaald en in 2014 een licentie voor stoelmassage.

Voor die tijd heb ik verschillende workshops en trainingen gevolgd op het gebied van gezondheid, persoonlijke- en pedagogische ontwikkeling waaronder klassieke homeopathie, familie opstellingen van Bert Hellinger, The Work van Byron Katie en de opleiding The Journey (De Helende Reis) van Brandon Bays.


Link naar Holos Academie voor massagetherapie
RBCZ-logo
TZC-logo
VBAG-logo


interviews

Artikel Elsevier

Artikel De Haagse Courant

RSI magazine